Системи за производство на чиста, зелена електроенергия от слънцето, предлагани от СС СОЛАР ООД!

проектиране доставка монтаж и поддръжка на соларни системи за ток

Проблема с климата и глобалното затопляне се дължи основно на използването на изчерпаемите природни ресурси за добиване на електроенергия. Всеки от нас може да помогне за спасяването на планетата Земя, използвайки дори в минимална степен възобновяеми енергийни източници. Такива са слънце, вятър, вода, отпадъчни продукти от животни и растения и други. Слънцето грее през голяма част от деня. Можем да се възползваме от това посредством соларни системи за ток и да генерираме чиста , зелена електроенергия. Помислете и инвестирайте днес, за да може да спасим Земята.

Фирма СС СОЛАР ООД предлага на своите клиенти богата гама от продукти за изграждането на соларни системи за ток. Предлагаме на вашето внимание:

Също така на клиентите, които искат да използват вода от сондажи, но се намират на места където няма електричество, предлагаме соларни помпи за вода. Това са потопяеми и непотопяеми помпи, които се захранват директно от слънцето. Могат да се използват както за директно поливане, така и за съхранение на водата в съд и използването и когато има нужда от нея.

На клиентите, които имат вече изградени соларни системи за ток можем да предложим поддръжка и профилактика на системите, както на мрежови, така и на автономни фотоволтаични системи. Фирмата извършва ремонт на всички видове инвертори за соларни системи, както и на соларни контролери.

Можем да ви предложим бързо и качествено консултиране за правилния избор на компонентите и видът на соларната система за вашите собствени нужди.

За повече информация може да прочетете тук, или да се свържете с нас.